zatvori oglas

MEĐUNAODNI DAN PLESA

Svi .... na ples

OSIJEK - U srijedu, 29. travnja 2015.godine, od 17 do 19:30 sati na Trgu slobode Plesni studio Shine i Baletni studio HNK Osijek na svoj način - PESOM - obilježavaju Međunarodni dan plesa.

Plesni studio Shine i Baletni studio HNK Osijek i ove godine tradicionalno organiziraju Međunarodni dan plesa u suorganizaciji sa ravnateljem baleta Vukom Ognjenovićem, u gradu Osijeku za sve plesače Osječko baranjske županije.

Naš trud, upornost, energiju i ljubav želimo podijeliti sa svim plesačima osječko-baranjske županije. Zajednička čestitka svim plesačima svijeta biti će Mix song koreografa Vuka Ognjenovića, u suradnji s drugim hrvatskim gradovima, gdje će svi plesači koji žele plesati jednu zajedničku koreografiju koju smo marljivo vježbali za ovaj naš posebni dan.

Ove godine u programu će sudjelovati svi plesni klubovi koji žele, a svaki će klub imati 15 minuta za predstavljanje svoga rada na profesionalnoj bini sa profesionalnim razglasom. Osim navedenog želimo suradnjom na županijskoj razini kroz zajedničku provedbu projekta Zdrav za 5 podići  razinu samosvijesti o odgovornosti u očuvanju vlastitog i tuđeg zdravlja te usvajanje zdravih stilova života punih rasplesane radosti koji su prijeko potrebni za kvalitetno odrastanje mladih. U 19:30 u kinu Urania biti će premijerno prikazivanje plesnog filma Ples s Marijom popraćen nastupom Šajnica ispred kina.

GOSTI: Kaho Nakayasu iz Japana i Laura del Carmen Velasco Farrera iz Meksika, plesačice su koje plešu od malih nogu i obje je život posve slučajno doveo u Hrvatsku.

Tekst: Mira SekerešNajnovije