Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DKO

DKO nakon ljetne stanke


OSIJEK - Poštovani, pozivamo vas na gostovanje Kazališta Virovitica s predstavom Gospodin Mrak i 3 bijela šeširića koje organiziramo za mališane iz vrtića i osnovnih škola, a u režiji svima poznatog glumca Draška Zidara.

Glavni lik predstave, spomenut već u naslovu, upravo je Gospodin Mrak, personifikacija noćne pojave – tame – koju djeca vrlo često doživljavaju kao prijeteću i zastrašujuću. Upravo zbog tog straha Mrak, po prirodi senzibilan i nježan iza svojeg sablasnog naličja, pati u uvjerenju da ga nitko ne voli. Srećom, susret sa djevojčicom Žanom bit će za našeg junaka presudan kad otkrije da je njegova nova prijateljica tužna i neshvaćena poput njega, te će njih dvoje zajedno krenuti na kratko, no važno putovanje u kojem će se izboriti protiv svojih strahova, problema i predrasuda. Predstava je nagrađena Malim Marulićem, a nagradu su zaslužili članovi virovitičkog ansambla Antun Vrbenski, Ana Majhenić, Snjećana Lančić Prpić, Blanka Bart i Mladen Kovačić.

Gostovanje organiziramo u pet termina 22. i 23. rujna 2015. za vrtiće i osnovne škole, a u nedjelju 27. rujna u 10,30 je predstava za građanstvo. Za nedjeljnu predstavu ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 8 do 15 sati i sat vremena uoči predstave, a možete ih i rezervirati na 501-485 ili marketing@djecje-kazaliste.hr

Radujemo se vašem dolasku.

Voditeljica propagande
Tatjana GrganovićNajnovije