Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

IZLOŽBA

Otvorenje izložbe povodom World Space Week-a


OSIJEK - Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek vas ponosno poziva na dva događanja rezervirana za nadolazeći tjedan.
 
U ponedjeljak, 5. listopada 2015. godine, s početkom u 13.00 sati, u holu Škole će se održati otvorenje izložbe učeničkih radova povodom World Space Week-a, međunarodne manifestacije na kojoj je prošle školske godine sudjelovalo deset naših učenika pod mentorstvom profesora Dražena Brkića, Tamare Meščić i Josipa Kaniže. Na izložbi će posjetitelji moći vidjeti učeničke radove, a ujedno i dodjelu priznanja dvojici naših učenika – Filip Ljulj (sada 4.b razred) osvojio je 3. mjesto, a Pavao Sablić (prošlogodišnji maturant) osvojio je 2. mjesto.

U utorak, 6. listopada 2015. godine, s početkom u 18.00 sati, u gornjoj galeriji Škole će se održati otvorenje izložbe slika Marije Adrić Soldo, slikarice i naše kolegice koja će prezentirati pomalo provokativnu temu kroz slike relativno većih dimenzija. Izložbu je postavio profesor Nedeljko Čubek, predgovor je pripremio profesor Tihomir Taborski, a katalog je dizajnirala profesorica Ančica Liović. Svojim dolaskom uveličajte ova događanja u školi koja educira mlade kreativne ljude koji su budućnost koja dolazi. Bila bi nam čast ugostiti vas.
 
U nadi da se vidimo, srdačan pozdrav.

Tihomir Taborski, prof.Najnovije