Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DKO

Pinokio na daskama Dječjeg kazališta


OSIJEK - Pozivamo vas da pogledate najnoviji premijerni naslov Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, poznatu priču o drvenom lutku Pinokiju na našoj nedjeljnoj matineji!

Po dječjem romanu Carla Collodija tekst je napisao Damir Mađarić koji potpisuje i režiju predstave, a u predstavi igraju Đorđe Dukić, Edi Ćelić i Mirel Huskić. Autorsku ekipu čine još i scenografkinja Marta Crnobrnja, kostimografkinja Marija Šarić Ban, lutke je osmislila Ria Trdin, a glazbu Igor Karlić.

Pinokio je na rasporedu ove nedjelje 25. listopada 2015. s početkom u 10 sati i 30 minuta. Riječ je o koprodukcijskoj predstavi Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića s Gradskim kazalištem Joza Ivakić iz Vinkovaca. U ovoj predstavi djeca mogu naučiti da je odrastanje proces koji je i tužan i radostan i naporan i da roditelji možda nisu uvijek krivi za sve, te da za svaki problem postoji rješenje.

Predstavu igramo u slobodnoj prodaji, za pretplatu poduzeća i obiteljsku pretplatu. Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na blagajni kazališta od 8 do 15 sati ili ih rezervirati na broj 501-485 i mejl marketing@djecje-kazaliste.hr  

Tekst: T. Grganović

 Najnovije