Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PREDSTAVA I KONCERT

Dobra zabava u kinu Urania


OSIJEK - Četvrtak je dan rezerviran za dobru zabavu u kinu Urania. U nastavku provjerite što nam to osim projekcija filmova pripremaju Kinematografi Osijek.

Točno tjedan dana nakon Pervana, po prvi puta u Hrvatsku dovodimo Radoslava Milenkovića i njegovu monodramu Naši dani. U četvrtak 3. prosinca jedan od najvećih srpskih glumaca i strastveni performer u svojoj hit komediji se izruguje zloćudnim bolestima naših prostora: pohlepi, korupciji, krvožednosti vlasti i gluposti narodnog stada.

17. prosinca se pripremite za uživanje i slušanje dragih pjesama u izvedbi Đanija Stipaničeva - poznatog kazališnog tenora-baritona, zvijezde domaćih rock opera i mjuzikala.

Cijena ulaznica i za Naše dane i za Đanija iznosi 60 kn, a svoja mjesta možete rezervirati putem maila info@kinematografi-osijek.hr i ulaznice@kinematografi-osijek.hr, telefonskog broja Uprave 205 501 (od 9:00-16:30 sati) ili broja blagajne kina Urania 205 507 (od 16:30-23:00 sata) te putem našeg Facebook profila Kinematografi Osijek i grupe Kinematografi Osijek.

Izvor: Kinematografi Osijek
 
 

 Najnovije