Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DKO

Božićna priča u Dječjem kazalištu


OSIJEK - Pozivamo vas na pretpremijerne izvedbe naše najnovije predstave Božićna priča koje u povodu blagdana sv. Nikole izvodimo ovoga vikenda.

U slobodnoj su prodaji termini u subotu 5. prosinca u 10 i 18 sati, te u nedjelju 6. prosinca u 16 sati. Riječ je o našoj blagdanskoj predstavi koju ćemo na radost mališana igrati tijekom mjeseca prosinca, a ovoga vikenda možete svoje najmlađe povesti u Dječje kazalište Branka Mihaljevića budući da će nam se pridružiti i pravi sveti Nikola.

Predstavu Branka Mihaljevića Božićna priča režirao je Ivica Lučić, likovnost predstave potpisuju Ivica Lučić i Dražen Golubić, za scenski je pokret zadužena Maja Huber, za oblikovanje rasvjete Igor Elek, kostime Maja Marković, a asistentica redatelja je Maja Lučić Vuković. Toplu priču o običajima o blagdanu Božiča pričaju nam Baka Lucija - Zvjezdana Bučanin, Susjed Marko - Tihomir Grljušić, te unuke Vjera -Kristina Fančović i Ana - Justina Vojaković Fingler.


p.s. Mame i tate, bake i djedovi, tete i stričevi paketiće mogu donijeti na blagajnu Kazališta uoči izabrane izvedbe kako bi sv. Nikola djecu mogao razveseliti nakon odgledane predstave.

Radujemo se vašem dolasku.


Voditeljica propagande
Tatjana Grganović

 Najnovije