zatvori oglas

S.O.S.

Scena osječkih studenata za najmlađe


OSIJEK - U subotu 19. prosinca 2015. godine, u 10.00 sati na Umjetničkoj akademiji u Osijeku (UAOS) prikazuje se predstava Mjesečina koju izvode glumci kazališne scene S.O.S.-a (Scena Osječkih Studenata).  

U ovo predblagdansko vrijeme glumci S.O.S.-a donose predstavu za najmlađe. U današnjem svijetu, kad su mnoge obitelji razdvojene, najviše pate djeca. Mjesečina je vesela, šarena, zabavna i dirljiva priča o tome kako majka pomaže svojoj djeci prevladati strahove pričajući priču o velikoj pustolovini dječaka Ante i djevojčice Ane i o njihovoj potrazi za mjesecom.

Predstava traje 35 minuta i namijenjena je djeci uzrasta 4 godine nadalje. Mjesečina je nastala pod vodstvom mentora doc. art. Hrvoja Seršića i Katarine Arbanas, ass. Za izradu lutaka i scenografiju zaslužni su Ria Trdin (mentor), Anamarija Jurišić i Damir Šafar, a tekst je osmislila Anamarija Jurišić u sklopu završnog ispita iz kolegija Animacija 6: kombinirane tehnike. Na projektu S.O.S. izvode se samo najbolje predstave studenata UAOS-a, a u organizaciji im pomažu studenti treće godine preddiplomskog studija Kulturalnog menadžmeta s Odjela za kulturologiju.

Predstavu izvode Anamarija Jurišić, Matea Bublić i Gordan Marijanović.

Očekujte glazbu, smijeh i zabavu! Vidimo se!

Ulaz na predstavu je besplatan!
 Najnovije