zatvori oglas

HIT KOMEDIJA

Nagradna igra - Kod Tita u raju


OSIJEK - U utorak,  2. veljače. u 19.30, u Kino URANIA, komedija za sve generacije koja ruše rekorde gledanosti. Ako želite na predstavu, poigrajte se s nama. Zahvaljujući agenciji World Music nagrađujemo vas sa 2x2 ulaznice za predstavu. Sve što trebate učiniti je u komentarima ispod teksta ili na FB stranici napisati " Osijek-online me vodi Kod Tita u raju".

Nagradna igra traje od početka objave te do četvrtka, 28. siječnja 2016.godine. Imena sretnih dobitnika biti će objavljena u sklopu najave. Sretno

Nakon duže pauze, član Indexovog pozorišta Ranko Goranović - Raco, dolazi na ideju sa estradnim producentom Fikretom Mehmedalićem da napravi novu satiričnu predstavu sa malo neobičnim naslovom "Kod Tita u raju" ili "Mi smo ga tek najebali"...

Premijera je održana uouoči nekadašnjeg Dana Republike i zasjedanja AVNOJ-a 28.11.2013.g. u sarajevskom Domu mladih gdje su se karte rasprodale već mjesec dana prije igranja predstave (premijere) i onda su puštene u prodaju karte i za drugu predstavu koja je igrana u istom danu i bila rasprodana.

U predstavi igraju Andrija Kovač, Ranko Goranović - Raco i sve popularniji mladi glumac Ljuba Stanković,a glume Tita, Miloševića, Tuđmana. Predstava će, kako njezini autori kažu, reći mnogo o današnjoj situaciji i bivšim pogreškama, ali doznati ćemo i tko su krivci za to u njihovom stilu britke političke satire, kroz izvrsne imitacije poznatih povijesnih likova koje će publiku nasmijati do suza.

Budite i Vi dio urnebesne hit komedije, predstava s rekordnom gledanosti.

Prodaja ulaznica: Blagajna kina, prodajna mjesta www.eventim.hr Dancing bear (Trg A.Starčevića bb), Mjenjačnice (Avene mall, Kaufland,  Portanova, Portanova II, Interšpar), Tisak (Bolnica, Bosutsko naselje, Čepin, Ekoinomnski faks,  Lučki prilaz, ul. JJ. Strossmayera 249, Trg JJ Jelačića 3…)

Po završetku nagradne igre odredili smo imena sretnih dobitnika. Zahvaljujući organizatoru u mogućnosti smo podijeliti 3x2 ulaznice i to:

Maša Šoštarko
Danijela Grozdanić
Matija Palijan


Čestitke sretnim dobiticima, a ostalima hvala na sudjelovanju i više sreće drugi put.

 Najnovije