Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

SMALL SIZE

Umjetnost nije pitanje godina već znatiželje


OSIJEK - Budući da je Dječje kazalište Branka Mihaljevića član Assitejeve asocijacije Small size koja okuplja kazališta za najmlađi uzrast i ove godine obilježavamo Small size days!

U cijelome svijetu u dvadesetak kazališta od 29. do 31. siječnja 2016. bit će obilježen Small size days sa brojnim programima za najmlađe pod motom „Umjetnost nije pitanje godina već znatiželje“. Odlučili smo da Small size day obilježimo 30. siječnja 2016. predstavom Anica i Danica i besplatnom radionicom. U ovoj veseloj i poučnoj priči pratite zanimljive doživljaje sestara blizanki koje su potpuno jednake, ali sasvim različite naravi, što stvara mnoge komične situacije. Izvrsna Aleksandra Colnarić svaki nas puta oduševljava u ovoj krasnoj priči koja svoje poklonike ima i među mnogim roditeljima, bakama, djedama i svima onima koji su ju u našem kazalištu pogledali. Zaljubite se ponovno u Anicu ili možda Danicu ili u obje seke blizanke i to već ove subote i priključite nam se u obilježavanju Small size dana.

Dakle, od 18 sati pogledajte predstavu za samo 20 kuna, a nakon predstave u 19 sati za mališane od 4 do 6 godina organiziramo besplatnu plesnu radionicu! Broj mjesta u radionici je ograničen zato se brzo prijavite na broj 501-485 i zaplešite s našom tetom Sandrom!  Dječje kazalište Branka Mihaljevića poznato je po tome da prati svjetske trednove kako u lutkarstvu, tako i u kazalištu za djecu i mlade, a jedan od njih svakako su i programi za najmlađi uzrast. Tako smo se prije nekoliko godina uključili u asocijaciju Small size pri svjetskom Assiteju – udruzi koja okuplja kazališta za djecu i mlade.

Radujemo se vašem dolasku!

Izvor: Dječje kazalište Branka MihaljevićaNajnovije