Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

GALERIJA KAZAMAT

3u1 - Noć u galeriji Kazamat


OSIJEK - Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Osijek ove je godine u sklopu Noći muzeja priredilo vrlo bogat program. Što sve nude pročitajte u nastavku.

Predstavljanje Godišnjeg kataloga Galerije Kazamat za 2015. godinu
29. siječnja 2016.
18:00 sati
Galerija Kazamat
 
Ove je godine Galerija Kazamat prvi puta izdala godišnji katalog u kojem su na jednom mjestu zastupljene sve izložbe održane 2015. godine. Autor najvećeg broja tekstova zastupljenih u ovoj publikaciji je sadašnji voditelj Galerije Kazamat Igor Loinjak.


Otvorenje izložbe: 4. Međunarodna radionica umjetničke grafike Osijek
29. siječnja 2016.
19:00 sati
Galerija Kazamat

U nastojanju promicanja kulture i približavanja grafičkog stvaralaštva naših umjetnika građanima grada Osijeka, ali i svim ostalim posjetiteljima, u Galeriji Kazamat održava se izložba radova sudionika „Međunarodne radionice umjetničke grafike Osijek 2015. – IWAGO 4“. 2012. godine nastao je projekt: „Međunarodna radionica umjetničke grafike“. Pod projektom se u Osijeku od 5. do 15. srpnja 2015. godine, po četvrti puta, održala Međunarodna radionica umjetničke grafike Osijek. Na radionici su sudjelovali afirmirani umjetnici grafičari iz Hrvatske i inozemstva: Torben Bo Halbirk (Danska/Francuska), Yann Kebbi (Francuska), Ines Krasić (Hrvatska), Domagoj Sušac (Hrvatska) i voditelj radionice, Stanislav Marijanović (Hrvatska). Na radionici je sudjelovalo i troje odabranih studenata diplomskog studija Umjetničke akademije u Osijeku, modul Grafika, koji su se istaknuli svojom izvrsnošću na studiju: Viktorija Križanović, Angela Turkalj i Ivan Bogović.

Izložba je otvorena do 14. veljače 2016.

After party Noći muzeja
29. siječnja 2016.
21:00 sat
Galerija Kazamat

♪ DJ Oliver (Bassinga / Osijek)
♪ DJ Dac (Studio Pavijani / Osijek)
 
Niz sadržaja koji se konstantno nude dio su one zakotrljane priče o Osijeku kao gradu kulture, umjetnosti, mladih, kreative. Scena treba ljude te vas HDLU Osijek i agencija Adverta pozivaju da svojim dolaskom, dobrom voljom, pozitivom i odličnim plesanjem budete arhitekti neke bolje budućnosti. Uz Daka i Olivera ples je zagarantiran, a uz ponudu pića izljevi ljubavi i toplina oko srca postojani. Budi Jagger, kotrljaj se s nama i dođi jer kultura nas treba.

Izvor: Galerija KazamatNajnovije