zatvori oglas

UDRUGA PLANTAŽA

ReArt - Put u središte zemlje


OSIJEK - Udruga PLANTaža organizira najveći ReArt festival do sada Put u središte zemlje tema je vodilja najnovijeg proljetnog ReArt festivala koji će se održati 22. i 23. travnja 2016. godine.

Sama tema festivala aludira i na podzemne tunele u Tvrđi koje organizatori planiraju promovirati kroz lokaciju na kojoj se odvija program.
ReArt festival stvara platformu umjetnosti kroz koju povezuje i promovira afirmirane i neafirmirane umjetnike te upoznaje javnost s njihovim radom, a ujedno educira građane o umjetnosti i kulturi.

Ovoga proljeća program festivala će biti raznolikiji i bogatiji, samim time što će uključiti najveći broj umjetnika do sada kroz suradnje udruga koje će zajedničkim snagama razvijati koncept aktivnog sudjelovanja građana i su-kreirati kulturno-umjetničke programe kroz korištenje inovativnih i tehnologijskih rješenja u kombinaciji sa eco-friendly.

Udruga PLANTaža je otvorila natječaj za izlaganje/prodaju umjetničkih i kreativnih radova na ReArt festivalu 2016. Natječaj je otvoren od 4. do 31. ožujka 2016. Za sva dodatna pitanja u vezi natječaja zainteresirani se mogu obratiti na e-mail: reart.sajam@gmail.com. Prijavnicu možete preuzeti OVDJE

Udruga PLANTaža je nastala u Erdutu 2014. godine, a čine je mladi i kreativni pojedinci željni pozitivnih promjena u svojoj okolini. Udruga je osnovana s ciljem promicanja ekologije, umjetnosti i kreativnosti kao i svih znanja i vještina neophodnih za kulturu i kvalitetu života u skladu s prirodom. Želja je iskrenim trudom i radom doprinijeti razvoju mladih i sposobnih ljudi kojima je cilj baviti se ekologijom i očuvanjem prirode, kulturom i kreativnosti.

Izvor: Udruga PLANTažaNajnovije