zatvori oglas

ZA NAJMLAĐE

Maša i medvjed - još jedan termin


OSIJEK - Za sve koji su zainteresirani za predstavu „Maša i medvjed“, a nisu osigurali ulaznice, predstava će se odigrati i u trećem terminu, u subotu, 2. travnja, s početkom u 13:30. Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventim i kioscima Tiska.


Dječja edukacijsko–zabavna predstava „Maša i medvjed“ odigrat će se u subotu 2. travnja u 12 sati i u nedjelju 3. travnja u 15 sati u Šećeranskom domu Osijek.

Pod nazivom Mašine Avanture, adaptiran je odličan crtani film Maša i medvjed koji se oslanja na istoimenu rusku narodnu priču koji je i službeno proglašenog za najbolji edukativni crtani film u Europi zadnjih 20 godina. Priča u predstavi govori o djevojčici Maši koja je svog najboljeg prijatelja i zaštitnika pronašla u medvjedu, a namijenjena je djeci svih uzrasta. 
 
Crnogorska umjetnička asocijacija iz Podgorice prilagodila je predstavu i s veseljem ju predstavljaju i hrvatskim mališanima. U predstavi Maša i medvjed pokušavaju osloboditi šumu i sve njihove prijatelje iz ruku Čarobnice Zlice Laurice. Priča ima nekoliko obrata no uz pomoć djece iz publike glavni likovi uspijevaju pobijediti. Predstava je prilagođena dječjem uzrastu i traje 45 minuta Ova zanimljiva i popularna predstava rasprodana je u gradovima diljem regije, a s veseljem je očekujemo i u Osijeku.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 40 kuna.Najnovije