Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

FILM

Pridružite se prvoj Filmskoj RUNDi


OSIJEK - U produkciji umjetničke organizacije Teatar to go u Osijeku, od 27. do 29. svibnja 2016. godine, održat će se Revija hrvatskog kratkometražnog filma ‘Filmska RUNDA’ koja će sadržavati izabrani uvid u radove kratkometražnog igranog, eksperimentalnog, dokumentarnog i animiranog filma hrvatske kinematografije.

Pozivamo djecu i mlade od 7 do 15 godina na radionicu STOP ANIMACIJE koju vodi Kristina Marić Kia i koja će se održati u prostoru galerije Waldinger u subotu, 28. svibnja od 11 do 14 sati. Cilj je radionice upoznati polaznike s kreativnim procesom stvaranja animiranog filma. Broj polaznika je ograničen, a prijave traju do 25. svibnja 2016. na e - mail filmskarunda@gmail.com (molimo nasloviti e-mail: Prijava na radionicu Stop animacije)

Za sve one koji žele biti dio filmskog maratona kratkiša u Osijeku, obožavaju adrenalin filmskih revija i festivala, otvorili smo i prijave za VOLONTERE koji će s nama okrenuti prvu Filmsku RUNDU! Svi koji žele biti dio našeg tima, neka pošalju kratko motivacijsko pismo i osobne podatke (ime i prezime, datum rođenja i kontakt) na filmskarunda@gmail.com s naznakom „Prijava za volontiranje“. Prijave su otvorene do 19. svibnja 2016.!

Više informacija o RUNDi pronađite na službenoj stranici Filmske RUNDE

Izvor: RUNDANajnovije