zatvori oglas

S.O.S

Zaplešite Tango sa S.O.S.-om


OSIJEK - U subotu 04. lipnja 2016. godine, u 20.00 sati u Barutani prikazuje se predstava Tango koju izvode glumci kazališne scene S.O.S.-a (Scena Osječkih Studenata).
 
Tango je apsurdna drama koja otvara više različitih tema od kojih je najvažnija - smisao revolucije, borba mladog čovjeka s neredom i kaosom. Radnja priče odvija se unutar jedne obitelji u kojoj vlada 'mrtvilo, entropija i anarhija', borba intelektualca protiv prostaka, ljudskosti i surovosti, gdje se otvara pitanje: Jesmo li žrtve vlastitih uvjerenja? Odvažite se i hrabro zaplešite s nama tango koji pobjeđuje primitivizam i glupost. Taj tango koji nasmijava, šokira i ostavlja bez daha.

Mentor je poznati glumac Vladimir Tintor, a glume Matko Buvač, Mirna Ostrošić, Jakov Jozić,  Sara Moser, Nikola Kerkez, Stipe Gugić i Anna Jurković.

Ulaz na predstavu je besplatan!

S.O.S. (Scena Osječkih Studenata) već drugu godinu za redom izvodi predstave. Ova mala alternativna kazališna scena koja je svakim danom sve veća simboličnim nazivom ukazuje na nužnost prakse i stjecanja iskustva budućih glumaca i kulturologa, a gledateljima nudi dodatan kulturni sadržaj.

Izvor: S.O.S.

 Najnovije