zatvori oglas

KAZALIŠTE

Upisi za Dječje kazališe Branka Mihaljevića


OSIJEK - Na kraju još jedne sezone u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića, već se pripremaju za početak nove još zabavnije i uzbudljivije. Nakon što se dobro iskupate, nasunčate i odmorite pozivaju vas na upise u Dramski studio (za osnovne ili srednje škole) ako ste skloni glumi, ako želite zaplesati na vršima prstiju za vas je Baletni studio koji će od nove sezone voditi Maja Huber i Mateja Božić, a ako vaše dijete već od malih nogu pokazuje sklonost igri i plesu upišite ga na plesnu igraonicu Početnicu.

Upisi u Dramski studio bit će održani u subotu 10. rujna u 10 sati. Voditeljice Dramskog studija su Lidija Helajz i Areta Ćurković.

Upisi u plesnu igraonicu Početnicu bit će održani u ponedjeljak 12. rujna u 17 sati. Voditeljica je Aleksandra Colnarić.

Upisi u Baletni studio bit će održani u ponedjeljak 12. rujna u 19 sati. Na voditeljsko mjesto u novoj sezoni dolazi Maja Huber, koja svoje prve plesne korake uči upravo u Baletnom studiju Dječjeg Kazališta. U Ljubljani je diplomirala suvremeni ples i koreografiju. Živi i radi u Osijeku, djelujući na plesnom (umjetnički vođa OPA! Osječkog plesnog ansambla), kazališnom (suradnik za scenski pokret) i pedagoškom području (nastavnica suvremenog plesa u Glazbenoj školi Franje Kuhača). Njena suradnica i asistentica Mateja Božić završila je Srednju školu za klasični balet i Gornjogradsku gimanziju u Zagrebu. Živi i radi u Osijeku kao nastavnica klasičnog baleta na odjelu za suvremeni ples u Glazbenoj školi Franje Kuhača u Osijeku i Umjetničkoj školi u Belom Manastiru. Naše dvije nove suradnice donose novi i svježi pristup baletnoj umjetnosti na temeljima koje je odavno postavila naša „teta“ Heller.

Upisi u Dramski studio za srednjoškolce održat će se u srijedu 14. rujna u 20,00 sati. Voditeljica je Areta Ćurković.


Raspored predstava na manifestaciji Djeco, kazalište vas zove!
Najavljujemo i manifestaciju „Djeco, kazalište vas zove!“ kojom tradicionalno započinju kazališnu sezonu. Manifestacija će se održati od 7. do 10. rujna, a njihove najpopularnije naslove možete pogledati po cijeni od 10 kuna.

Srijeda, 7.rujan 2016. u 18,00 sati
Dvorana: Trg bana Josipa Jelačića 19
DJECO, KAZALIŠTE VAS ZOVE
VRIJEME ZA BAJKU
Jiri Streda/ Zvjezdana Bučanin
Obiteljska pretplata, pretplata poduzeća i slobodna prodaja ulaznica

Izvor: DKONajnovije