zatvori oglas

LJETO

Kratka ljetna pauza kina Urania


OSIJEK - Zbog kolektivnog godišnjeg odmora zaposlenika i građevinskih radova na zgradi, kino Urania će biti zatvoreno od 1. 8. - 17. 8. 2016. godine, a projekcije se tada neće održavati.

Do kraja godine zgrada kina će se malo osvježiti, pa će nam biti još ugodnije i zanimljivije u njoj gledati filmove, predstave, koncerte i ostale kulturne sadržaje. Nakon povratka, 18. kolovoza započinjemo udarnim tempom uz dugo očekivane hitove Odred otpisanih i Tajni život kućnih ljubimaca te Vukovar Film Festival koji će se u kinu Urania održavati od 23.- 27.8. projekcijama filmova Aladinove nove avanture, Kolonija, Neboder, Suburra i Thruman. Ovim putem želimo najaviti i pretpremijeru domaćeg naslova ZG80 krajem kolovoza, na kojoj će nam se pridružiti glumačka i producentska ekipa, a s obzirom da je jedan od glumaca Osječanin Domagoj Mrkonjić, priredit ćemo after party i druženje nakon projekcije u blizini kina.

Od ovoga četvrtka do nedjelje 31.7. Urania radi redovno, a na programu su novi nastavak Ledenog doba i remake kultnog Istjerivača duhova.

Vidimo se u kinu – jer u kinu je bolje!

Izvor: Kinematografi OsijekNajnovije