Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KOMEDIJA

Đurologija ponovno gostuje u kinu Urania


OSIJEK - Autorski hit Branka Đurića - Đure, predstava „Đurologija“ ponovno gostuje u kinu Urania 6. listopada 2016. s početkom u 20 sati.

„Đurologija“ je trenutno najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire; predstavu je, naime, u godinu dana od kako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo oko 70 000 ljudi, u zemljama regije ali i Australiji, Kanadi, SAD-u, Skandinaviji, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Švicarskoj.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'', „Đurologija“ donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem...
na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira….'' kaže Đuro.

Svi koji su prošli put ostali bez karte, zbog velikog interesa ponovno imaju priliku uživati u hit predstavi „Đurologija“, 6. listopada u dvorani Kino Urania. Ulaznice po cijeni od 70,00 kuna se mogu kupiti na blagajni kina. Rezervirati ulaznice možete pozivom na brojeve telefona: 205 501 (9-16h), 205 507 (iza 17h), preko emaila: info@kinematografi-osijek.hr, ulaznice@kinematografi-osijek.hr te preko Kinematografi Osijek Facebook page-a i grupe.

Ulaznice možete kupiti i na prodajnim mjestima te web stranici Eventima:

Izvor: Kinematografi OsijekNajnovije