zatvori oglas

DKO

Legende o Kristu


OSIJEK - Zbog velikog zanimanja za predstavu Legende o Kristu DKO puštene su u prodaju ulaznice za dodatne termine. Razveselite svoje najmlađe odlaskom u kazalište.

Dragi naši sugrađani,

Zbog velikog zanimanja za našu našu najnoviju blagdansku predstavu Legende o Kristu nakon koje pravi Djed Mraz dijeli darove otvorili smo dodatni termin u slobodnoj prodaji, u subotu 10. prosinca 2016. u 18 sati. Riječ je o našoj blagdanskoj predstavi koju na radost mališana igramo tijekom mjeseca prosinca, a u novom terminu možete svoje najmlađe povesti u Dječje kazalište Branka Mihaljevića na predstavu Legende o Kristu koju je, prema  zbirci kratkih priča prve žene dobitnice Nobelove nagrade Selme Lagerlof, režirao Damir Mađarić!  Vedra priča o ljubavi, istini i vjeri oživljena u kazališnoj predstavi za najmlađe! U predstavi igraju Kristina Fančović i Srđan Kovačević.

Ulaznice možete kupiti radnim danom od 8 do 15 sati i sat uoči izvedbe ili rezervirati na broj 501-485 i mejlom na marketing@djecje-kazaliste.hr.

p.s. Mame i tate, bake i djedovi, tete i stričevi paketiće mogu donijeti na blagajnu Kazališta uoči izvedbe kako bi Djed Mraz djecu mogao razveseliti nakon odgledane predstave.

Veselimo se predblagdanskom druženju u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića!

Voditeljica propagande
Tatjana Grganović

 Najnovije