Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

IZLOŽBA

Noć muzeja u galeriji Waldinger


OSIJEK - Gradske galerije Osijek pozivaju Vas da im se pridružite u obilježavanju manifestacije NOĆ MUZEJA 2017., u petak, 27. siječnja 2017., u galeriji Waldinger (Fakultetska 7, Tvrđa - kod Vodenih vrata, Osijek)

PROGRAM:

Izložba: „NOORDUNG REDUX“, skupna izložba; autorica koncepcije: Branka Benčić
izlažu: Fabio Mauri, Antun Motika, Ibro Hasanović, Tomislav Brajnović, Matija Debeljuh, Noel Mirković, Davor Sanvincenti, Damir Očko, Rimas Sakalauskas, Marko Tadić, Magda Tothova, Kosmoplovci

18h – 19.30h – „WALDINGERIONICA – UŽIVO“ – pozivamo svu zainteresiranu djecu da nam se pridruže u prvoj večernjoj likovnoj radionici na temu: „Moj Svemir“ (Što je svemir? Što su planete? Kako je nastala zemlja? Čovjek na Mjesecu… Mliječna staza. Kako izgleda moja planeta iz mašte? Kako je nazvati? Svemir – planete iz zviježđa iz mašte; izvanzemaljci. Inspirirajmo se postavljenom izložbom - rakete od slamki, letjelice od roli papira, crtanje sa soli, izrada mjesečevog kamenja, vulkani.

19.30h - Otvorenje izložbe: „MOJ SVEMIR“, polaznika Waldingerionice (edukativna likovna radionica, pričaonica i igraonica za djecu od 6-12 godina). Izložba je nastala u „dijalogu“ s trenutno postavljenom izložbom, iz našeg redovitog godišnjeg programa, „Noordung Redux“ i svojevrsna je „izložba u izložbi“.

Od 21 sat, možete uživati u koncertu ARGUS JAZZ BANDA iz Osijeka.

A prije i poslije koncerta u gallery-homemade toplom čaju i kuhanom vinu!

Veselimo se vašem dolasku!

27. siječnja 2017. galerija Waldinger otvorena je za posjetitelje od 18 - 01 sat.

Ulaz je slobodan!

Izvor: Galerija WaldingerNajnovije