zatvori oglas

KINO URANIA

Kazalište-kino


OSIJEK - Još je malo vremena ostalo kako biste iskoristili pogodnost kupnje ulaznica za predstave zagrebačkog kazališta Planet Art, a koje će se odigrati u kinu Uranija. Iako su predstave same za sebe nagrada osječkoj publici, kupnjom karata za obje predstave po ukupnoj cijeni od 120 kn, osvaja se voucher za 1 besplatnu kino kartu za projekciju filma po vlastitom izboru u kinu Urania.

"Velika zvjerka" 3.2.2017. u 19:30
Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? „Velika Zvjerka“ dotiče gotovo sva područja čovjekovog života i egzistencije. Potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu pruža kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje kreirao život svakog pojedinca i utječu na njegov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.
Komad je režirala Slavica Knežević, a uloge tumače Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić.

"Stilske vježbe" 2.3.2017. u 19:30
Jedna obična zgoda iz svakodnevnog života ispričana na dvadesetak načina postala je, zahvaljujući ideji domaćih autora i glumačkom virtuozitetu aktera, vrhunska komedija u kojoj uživaju generacije. Ova kultna predstava izvodi se već punih 49 godina, a kao fenomen svjetskih razmjera uvrštena je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom.
Uloge tumače: Pero Kvrgić i Lela Margitić.

Podsjećamo vas da je na kazališnom programu kina Urania još jedna predstava, "Crnogorac u krevetu", a kako to izgleda, moći ćete pogledati u utorak, 14. veljače 2017., s početkom u 19:30 h.

Izvor: Kinematografi OsijekNajnovije