Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NAGRADNA IGRA

Pepeljuga - nagradna igraOSIJEK - Bajkoviti mjuzikl "Pepeljuga" zasigurno će privući mnoge Osječane 17. veljače u dvoranu Gradski vrt. Zahvaljujući organizatorima ovog glazbeno-scenskog spektakla, Emotion Production i B Glad Production,  jedna osječka Pepeljuga moći će u društvu još jedne osobe doživjeti svoju bajku.

U nagradnoj igri jedna čitateljica osvojit će dvije ulaznice, a zadatak je da u komentarima ispod članaka i/ili na FB stranici portala napišete "Neka čarolija počne"

Nagradna igra traje do nedjelje, 12. veljače 2017. godine, a nagrađena čitateljica moći će ulaznicu podići na ulazu u dvoranu uz predočenje osobne iskaznice. Ime dobitnice biti će objavljeno u sklopu članka.

Sretna dobitnica dvije ulaznice za mjuzikl Pepeljuga je

Zrinka Latas

Ovu raskošnu predstavu u hrvatskom izdanju režirao je Robert Bošković, dok će uz Kim Verson (Pepeljuga) i Bojana Jambrošića (princ Christipher), likove iz istoimene bajke oživjeti glasom i stasom Mia Begović (maćeha), Nera Stipičević (sestra Joy), Marija Kolb (sestra Grace) te Doris Teur, Zrinka Kušević, Taher Sanur i Romano Nikolić.

‘Raditi broadwayski mjuzikl Pepeljuga čiji su autori Oscar Hammerstein II i Richard Rodgers, između ostalog, zaslužni i za ‘Moje pjesme, moje snovi’, za mene je ogromna čast! Podjela i autorski tim koje smo izabrali su toliko divni i sretan sam da mogu raditi sa svakim od njih. Velika scena, genijalne glumačke kreacije, pjesme koje su razrađene do zadnjeg detalja, predivni kostimi, svjetlosni show i kazališni scenski efekti ovu predstavu postavljaju u sami vrh produkcije mjuzikala. I zato posjetitelje, u nepunih sat i pol vremena, očekuje pravi spektakl - lepeza emocija, divne glume, odličnih vokala i izvrsnih plesača!’- izjavio je redatelj Robert Bošković.

Osijek je prvi u nizu od deset naših gradova gdje će se mjuzikl prikazati, a potom kreće put regije. Zasigurno će raskošna scenografija, magični efekti te preko 120 raskošnih kostima svakog  posjetitelja, i malog i velikog, ostaviti bez daha.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava www.eventim.hr.

O mjuziklu Pepeljuga:

Američki mjuzikl, čije je tekst i stihove napisao Oscar Hammerstein II, a glazbu Richard Rodgers, bazirana je na istoimenoj bajci Charlesa Perraulta. Svoju TV premijeru mjuzikl je doživio na američkom kanalu CBS prije 60 godina, a glavnu ulogu tumačila je Julie Andrews. Mjuzikl je adaptiran i za kazališne daske i to u mnogim verzijama, uključujući pantomimičarsku verziju na londonskom West End-u. 

Izvor: Emotion Production
Foto: Matea PetrovićNajnovije