Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PREDSTAVA

Stilske vježbe - još jedan termin


OSIJEK -Zbog velike zainteresiranosti za već odavno rasprodanu predstavu Stilske vježbe s neponovljivim Perom Kvrgićem i Lelom Margitić u četvrtak 2. ožujka 2017., odlučili smo ponoviti predstavu i idući dan u petak 3. ožujka 2017. s početkom u 19:30 h. A budući da će u subotu 4.3. naš legendarni Pero napuniti punih 90 godina života, odlučili smo mu prirediti malo rođendansko iznenađenje, pa vas sve pozivamo da nam se pridružite.

Jedna obična zgoda iz svakodnevnog života ispričana na dvadesetak načina postala je, zahvaljujući ideji domaćih autora i glumačkom virtuozitetu aktera, vrhunska komedija u kojoj uživaju generacije.

Ova kultna predstava izvodi se već punih 49 godina, a kao fenomen svjetskih razmjera uvrštena je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom.

Uloge tumače: Pero Kvrgić i Lela Margitić.

Ulaznice po cijeni od 60 kn je potrebno ranije kupiti ili rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-16 h), 205-507 (blagajna kina, iza 17 h), email-a: info@kinematografi-osijek.hr i ulaznice@kinematografi-osijek.hr ili putem našeg Facebook profila Kinematografi Osijek i grupe Kinematografi Osijek.

Izvor: Kinematografi OsijekNajnovije