Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PREDSTAVA

Što je to Mia Begović prešutjela...


OSIJEK - Ožujak je mjesec posvećen ženama, a kao zahvalu svim majkama, suprugama, sestrama, prijateljicama, ljubavnicama... odlučili smo vam pokloniti monodramu jedne svima poznate žene koja vam želi reći sve što je prešutjela. Riječ je o predstavi Mia Begović- Sve što sam prešutjela, a o čemu se radi saznajte 8. ožujka s početkom u 19:30 sati u Kino Urania.

O predstavi SVE ŠTO SAM PREŠUTJELA:

Priča o Njoj - ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri - koja priča svoj život na sceni kroz oči osobe „izvan scene“. Pričajući o svojoj prošlosti i svom životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti po raznim temama današnjice s glavnom junakinjom. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom. Tekst je napisala sama Mia Begović, a uz pomoć kolegice, također vrsne glumice, Anite Matić Delić, dogodila se sjajna monodrama Sve što sam prešutjela. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična unatoč i usprkos svemu, Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, svoje uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica... Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Ulaznice po cijeni od 60 kn je potrebno ranije kupiti ili rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-16 h), 205-507 (blagajna kina, iza 17 h), email-a: info@kinematografi-osijek.hr i ulaznice@kinematografi-osijek.hr ili putem našeg Facebook profila Kinematografi Osijek i grupe Kinematografi Osijek. Dio prihoda od prodanih ulaznica namijenjen je Udruzi Europa Donna Hrvatska, za borbu protiv raka dojke u žena.

Izvor: Kinematografi OsijekNajnovije