Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KULTAKT

Postanite KULTAKTivni


OSIJEK - Udruga KultAkt neprofitna je, dobrovoljna, neovisna, nepolitička pravna osoba nastala kao odgovor na pitanje Kako probuditi kulturno i kreativno poduzetništvo u Osijeku? Naziv Udruge nastao je povezivanjem riječi kultura i aktivnost. Osnivačice su četiri studentice Odjela za kulturologiju i trenutno broje 6 stalnih članova te u potrazi su za pojačanjem.

Ako imaš između 18 i 81 godinu, želiš naučiti nešto novo ili prenijeti svoja znanja na druge - Udruga KultAkt prima nove članove.

Želiš sudjelovati u projektima koji pokrivaju kulturu, zabavu, sport, igru? Posjećivati konferencije i edukacije?  Sudjelovati u kulturnom životu svog grada? Steći iskustva i znanja tako da ti CV bude duži od jedne stranice? Razviti nove vještine i naučiti kako: napisati medijsku objavu, izraditi budžet projekta, pronaći sponzore za projekte, voditi društvene mreže, pronaći suradnike i biti uspješan projekt menadžer? Možda već posjeduješ ova znanja i želiš ih usavršiti ili mentorirati druge?

Ako si na prethodna pitanja odgovorio s DA onda je Udruga KultAkt pravo mjesto za tebe i ispuni prijavnicu

Zašto postati naš član?

-    Projektno smo orijentirani
-    Nema dugoročnih obaveza (osim ako odlučiš postati punopravan član)
-    Omogućujemo učenje i usavršavanje u ugodnoj i opuštenoj atmosferi
-    Kod nas nema glupih pitanja – naučit ćeš sve što te zanima o projektnom menadžmentu (ako i mi ne znamo, naučit ćemo zajedno)
-    Radit ćeš samostalno, u timu – svoje zadatke obavljaš sam, ali uvijek imaš koga pitati za pomoć i savjet
-    Osim rada na našim projektima kao volonter, možeš biti projektni menadžer i uz našu pomoć i mentorstvo ostvariti vlastitu ideju
-    Upoznat ćeš nove ljude od kojih će ti mnogi ostati prijatelji

Sve dodatne informacije možeš pronaći na kultakt.hr

Prijava je otvorena do četvrtka 20. 4. 2017. u 23:59, zato požuri ako želiš postati član KultAkt tima!

Izvor: KultAktNajnovije