Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OKSITEATAR

Drama u osječkom điru


OSIJEK - S proljećem bude se osječki kreativci i kreću razna kulturna događanja po cijelom Osijeku. Jedno od takvih događanja je dvodnevna revija osječkog dramskog Drama u osječkom điru! koja će se održati 28. i 29. travnja 2017. godine u 3 osječka kafića.

Drama u osječkom điru! nastala je sa željom buđenja osječkih pisaca i osječkih studenata glume iz dubokog sna. Tako da, kao što i samo ime revije govori, Drama u osječkom điru! objedinjuje osječke pisce, osječke dramske tekstove, osječke studente, osječke kafiće i sam, osječki đir.

Revija počinje 28. travnja u 20h u caffe baru «Siesta» kada se čita jedan dramski tekst, a nakon čitanja nastupa popularni osječki akustični duo DORES. Nastavlja se 29. travnja kada se prvi dramski tekst čita na srcu Promenade, u caffe baru «Brooklyn» u 12h, a u večernjim satima se selimo u caffe bar «Peppermint» kada u 19:30h počinje razgovor s autorima tekstova, nakon čega slijedi posljednje čitanje i potom, svima nam drago, druženje s autorima uz ugodnu atmosferu kafića u kojemu se nalazimo.

Više informacija možete pronaći na facebook eventu

Izvor: Oksiteatar
 Najnovije