Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PREDSTAVA

KEROVI na daskama kina Urania


OSIJEK - Kinematografi Osijek pozivaju vas u četvrtak 28. rujna 2017. s početkom u 20 h, u Kino Urania na beogradsku predstavu
 
KEROVI
 
Predstava se sastoji od četrnaest psećih likova, koji kroz svoje životne priče prenose svoje stavove o ljubavi, seksu, prijateljstvu, osveti, nasilju. Svi pseći likovi odražavaju karakterizacije ljudskog bića.

Kerovi su jedinstveni spoj tragedije, humora, oštrine, nežnosti i romantike. Pseće priče nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Rasplakaće vas, nasmejati i naterati da se zapitate kakvi ste “ljudi”. Svojim briljantnim glumačkim transformacijama i preciznom igrom, glumci pružaju gledaocu vrhunsku zabavu ali i zapitanost: da li možemo biti bolji ljudi.

Glavni glumci predstave hrvatskom su gledateljstvu poznati i u nizu ostvarenih filmskih i TV-uradaka. Aleksandar Srećković-Kubura glumio je u TV-serijama „Ponos Ratkajevih“, „Zakon ljubavi“ te „Vratiće se rode“. Glumac Srđan Timarov utjelovio je lik Koste u filmu „Montevideo, bog te video“, a glumio je i u seriji „Cvat lipe na Balkanu“.

Na ovogodišnjem jubilarnom 10. Festivalu komedije i smijeha u Poreču "Zlatni zub", glumci Srđan i Kubura su osvojili prvo mjesto, a publika ih je ispratila dugačkim aplauzom od skoro 10 minuta. 

ULAZNICE: po cijeni od 70 kn možete rezervirati putem
- maila: info@kinematografi-osijek.hr i ulaznice@kinematografi-osijek.hr,
- telefonskog broja Uprave 205 501 (pon-pet od 9:00-16:30 sati) ili broj blagajne kina Urania 205 507 (svaki dan od 16:30-23:00 sata)
- našeg Facebook profila Kinematografi Osijek i grupe Kinematografi Osijek.

Režija i scenografja: Erol Kadić
Prema tekstu: “The Dog Logs” autora Cristophera J. Johnsona, australijskog režisera i glumca
Prijevod: Milica Mihajlović

Glumci:
Srđan Timarov
Aleksandar Srečković Kubura

Izvor: Kinematografi Osijek
 Najnovije