Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PREDSTAVA

Na komadiću Europe - Željko Pervan u kinu Urania


OSIJEK - Najbolji stand up komičar na ovim prostorima - Željko Pervan, izvest će svoju predstavu "Na komadiću Europe" u osječkom kinu Urania, u četvrtak 30.11. u 20 sati.

I u ovoj stand up predstavi (nadopunjena Božanstvena komedija) Željko Pervan se na svoj osebujni način šali na račun braka, odrastanja, politike, žena...a ne bi se iznenadili da mu jedna od tema bude i trenutna situacija u Agrokoru ili slično, jer je poznat kao komentator hrvatske zbilje i svakodnevnice.

Očekuje nas nastup u kojemu je Pervan ispremiješao stare ''fazone'' u malo drukčijem ruhu, ali to su vjerojatno šale koje publika i želi još jednom čuti, jer drugačije je kad ih pripovijedaš, drugačije kad ih Pervan izgovori. U stand up predstavu poznati komičar je uveo mnogo novih momenata, pogotovo u odnosima u obitelji, sa ženom, djecom.

Mix starih i novih fora, uz stalnu improvizaciju, glavni je forte Pervanovog nastupa.

Ulaznice po cijeni od 60 kn se mogu rezervirati putem maila: info@kinematografi-osijek.hr i ulaznice@kinematografi-osijek.hr, telefonskog broja Uprave 205 501 (pon-pet od 9:00-17:00 sati) ili broj blagajne kina Urania 205 507 (svaki dan od 17:00-21:30 sata) te našeg Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek.

Izvor: Kinematografi Osijek

 Najnovije