Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PREDSTAVA

Patrolne šape - nagradna igra


OSIJEK - Najpopularniji dječija predstava na svijetu stiže u naš grad, a zahvaljujući organizatoru, Portalu komunikacije, najmlađim sugrađanima poklanjamo dvije ulaznice za nedjeljnu predstavu. Vaš zadatak je da u komentarima ispod teksta i/ili na FB stranici upišete naziv osječke udruge koja se brine o napuštenim psima. Dva odabrana čitatelja dobit će po jednu ulaznicu za predstavu Patrolne šape - Psići u ophodnji.

Nagradna igra traje od trenutka objave te do petka, 2. veljače 2018., a imena sretnih dobitnika objavit ćemo u sklopu teksta. Svoje ulaznice nagrađeni će podići na blagajni uz predočenje osobne iskaznice prije same predstave.

Po završetku nagradne igre ulaznice su osvojili:

Branko Kovalisko
Marijana ZulimO predstavi

Popularna dječija predstava namenjena je predškolskoj deci, a glavni junaci su psići heroji. Sva deca su oduševljena i potpuno fascinirana serijom o čoporu neodoljivih psića koji iz epizode u epizodu (uspješno) izvode različite spasilačke akcije. Objašnjenje za ovu situaciju sasvim je jednostavno i očigledno – riječ je o predstavi koji je napravljena isključivo za mališane.

Glavni lik je dečak Rajder koji predvodi čopor spasilačkih pasa pod nazivom "Patrolne šape". Svaki pas ima specifične vještine zasnovane na određenoj profesiji poput vatrogasaca ili policajaca. Od Maršala (Marshall) koji je vatrogasac do Skaja (Skye) koja je policijski pas, svaki od ovih psića unose jedinstvenu osobnost i vještine u ovu ekipu. Na taj način ukazuju na važnost timskog rada i uzornog ponašanja.

Patrolne šape - Psići u ophodnji
nedjelja 04.02. u 11.00 OSIJEK  Esseker centar
prodaja ulaznica: www.eventim.hr
Tisak kiosci, Petrol benzinske i Menjačnice Exclusive Change trgovački centri i blagajna centra od 10.00
trajanje 45  minuta

Izvor: Portal komunikacijeNajnovije