Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PREDSTAVA

Zaboravi Hollywood


OSIJEK - Predstavu „Zaboravi Hollywood“ autora Mire Gavrana u izvedbi Teatra Gavran moći ćete pogledati u ponedjeljak 23. 4. 2018. s početkom u 20 h u kinu Urania

O predstavi:

U protekla dva desetljeća „Zaboravi Hollywood“ premijerno se izvodio od Hrvatske, Austrije i Slovačke pa do daleke Indije, nailazeći na topao prijem publike i kritike. Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.

Autor: Miro Gavran
Glume: Željko Königsknecht, Jakov Gavran
Režija: Miroslav Međimorec
Scena i kostimi: Jasmina Pacek
Dramaturg: Miro Gavran
Izbor glazbe: Neven Zebić
Oblikovanje svjetla: Mario Vnučec
Oblikovanje tona: Neven Zebić
Šminka: Zdenka Mihelj
Producent: Mladena Gavran

Nagrade:
Na 10. festivalu Glumište pod murvom& predstava Zaboravi Hollywood osvojila je Nagradu za najbolju predstavu u cjelini. Najboljim glumcem festivala proglašen je upravo Željko Konigsknecht.

Ulaznice po cijeni od 80 kn mogu se kupiti na blagajni kina Urania ili rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-17 h), 205-507 (blagajna kina, od 17-21:30 h), email-a: info@kinematografi-osijek.hr i ulaznice@kinematografi-osijek.hr ili Facebook profila: Kino Urania & Kinematografi Osijek.


Izvor: Kinematografi Osijek



Najnovije