Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DKOS

Mjuzikl Mali princ


OSIJEK - I u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića održat će se dio programa „Dana Slovenije u Slavoniji“ u organizaciji veleposlanstva Republike Slovenije u Hrvatskoj. Tako ove nedjelje 20. svibnja u redovitom terminu naše nedjeljne matineje s početkom u 10,30 sati možete pogledati mjuzikl „Mali princ“ u izvedbi kazališne grupe Mladi oder Ruše Centra za mlade Ruše, Slovenija.

Mjuzikl Mali princ je glazbeno - lutkarska kazališna predstava za djecu od 9 – 99 godina u dramatizaciji i režiji Cvetke Bevc, glazba - Peter Andrej. Ukratko: Mali princ doputovao je na Zemlju kako bi pronašao prijatelje. Pronalazi ih, jer gleda srcem. Njegova priča je priča o traženju suštine, očima nevidljive. O traženju ljubavi. Traženje je tajnovito i čarobno. U ovoj predstavi oživi pomoću lutaka i glazbe. Saznanja Malog princa u uglazbljenim pjesmama postaju još snažnija, njegovo putovanje među planetima u svijetu lutaka još čarobnije.

Predstava je zamišljena kao mjuzikl, predstavljena kao glazbeno-lutkarsko kazališno djelo i prihvaćena kao vodilja za putovanje po zvjezdanim svjetovima. Osvrnite se u dubinu svoje duše i potražite zvijezdu Malog princa! U predstavi igraju Žan Žmavc, Peter Andrej, Teja Voglar, Mojca Andrej i Vesna Glavendekić, a predstava će biti izvedena na slovenskom jeziku no vjerujemo da će glazba i lutke bez problema premostiti jezičnu barijeru!

Ulazak na predstavu je slobodan!

Izvor: DKOSNajnovije