Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

KULTURA

Udruga KultAkt traži članove


OSIJEK - Ako imate između 18 i 81 godinu, želite naučiti nešto novo ili prenijeti svoja znanja na druge, na pravome ste mjestu jer udruga KultAkt prima nove članove. Udruga KultAkt je osnovana u veljači 2016. godine, a sve svoje projekte i aktivnosti provodi s ciljem realizacije vizije „kultura kao potreba svakoga čovjeka“.

Što vas očekuje u udruzi KultAkt?
Očekuje vas realizacija vlastitih kreativnih ideja, sudjelovanje u raznolikim projektima koji pokrivaju kulturu, zabavu, sport i igru, sudjelovanje u obogaćivanju kulturnih sadržaja grada, širenje znanja kroz različite konferencije i edukacije, popunjavanje CV-a neprocjenjivim znanjima i iskustvima, razvijanje novih vještina i učenje kako voditi svoj projekt, izraditi budžet projekta, predstaviti udrugu u medijima, voditi društvene mreže, napisati medijsku objavu, uređivati web, izraditi vizual, pronaći sponzore za projekte, pronaći suradnike i biti uspješan projekt menadžer te prenošenje i usavršavanje nekih već postojećih znanja. Mogućnosti su razne, a sve ovisi o vašim interesima i željama.

Zašto postati KultAkt član?
-Imate priliku sudjelovati u radu udruge i projekata ovisno o vašem slobodnom vremenu i interesima
-Članovi udruge međusobno uče jedni druge nova znanja i vještine
-Atmosfera rada je ugodna i opuštena
-Ako nešto ne znate, članovi će vam pomoći i usmjeriti vas jer prethodno iskustvo nije nužno
-Volontirat ćete samostalno, ali i u timu – što znači da vaše zadatke obavljate sami, ali uvijek se imate kome obratiti za pomoć i savjet
-Osim volontiranja na projektima, možete biti i projektni menadžer te uz pomoć i mentorstvo ostvariti vlastitu ideju
-Upoznat ćete nove ljude i stvoriti nove uspomene

Prijavnicu možete pronaći ovdje.

Projekti udruge KultAkt su raznoliki i obuhvaćaju širok spektar tema, a najpoznatiji su: Dan kulturne raznolikosti, Kultura zdravog života, Kultura kritičkog razmišljanja, Škola životnih vještina, Before Sunset, Ljetna škola kulture i Zimska škola kulture. Više o projektima i radu možete saznati na web stranici www.kultakt.hr i društvenim mrežama udruge KultAkt: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn te YouTube.

Prijave su otvorene do nedjelje, 12. svibnja 2019. u 23:59 sati.

Napomena: ispunjavanjem prijavnice ne postajete članom udruge. Odgovor na prijavnicu s idućim koracima stiže u roku od tjedan dana, neovisno o datumu zatvaranja prijave.

Izvor: Ema LutringNajnovije