Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ROĐENDANSKI POPUST

Prima slavi prvi rođendan i časti svoje kupce


OSIJEK - Prima, najveći hrvatski lanac namještaja, ovog vikenda slavi svoj prvi rođendan u Osijeku.

Za svoje kupce Prima je pripremila pregršt lijepih iznenađenja, stoga ne propustite ovog vikenda posjetiti Primu u Avenue Mallu Osijek.

U subotu i nedjelju, 14. i 15.prosinca, na cjelokupni asortiman i za sve vrste plaćanja Prima daruje rođendanskih 25 posto popusta. Osim toga u subotu sve kupce časti roštiljem za dvije osobe.

Tražite li kvalitetan namještaj po najpovoljnijim cijenama dođite u Primu, iskoristite sve rođendanske pogodnosti koje je Prima pripremila za vas i dobro se zabavite na velikoj proslavi.

Ove godine čeka vas najljepša zima uz namještaj Prima i popuste i do 65 posto. Iz bogate ponude izdvajaju kupaonski set Fiona za samo 799 kuna, kutnu garnituru Lolly za 999 kuna, kuhinje po mjeri Sara vrhunske kvalitete povoljnije do 40 posto, a radne ploče do čak 65 posto.

Za ugodnu obiteljsku atmosferu u vašem dnevnom boravku predlažu vrhunsku kutnu garnituru Venera za 3.499 kuna. Blagdansku priču zaokružite novim regalom CHELLO, za kojeg vam Prima daruje tisuću kuna popusta i gratis LED rasvjetu.

Za najljepša blagdanska okupljanja i druženja pripremili su izvrsnu blagovaonsku ponudu - set Palma stol i četiri stolice za nevjerojatnih 999 kuna. 

Iskoristite najbolju ponudu za kraj ove i super početak godine nove - čak 40 posto popusta na odabrane klizne ormare.

Za mirne snove u 2014. i godinama koje dolaze, odaberite izuzetno kvalitetan madrac s džepićastom opružnom jezgrom, Medical, kojem su prepolovili cijenu.

To se zove PRIMAmljivo dobra ponuda za Sretan Božić i Novu 2014.Najnovije