Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

NOVE VIJESTI

GEW - Globalni tjedan poduzetništva 2013. Do it today- enjoy it tomorrow!


OSIJEK - Poduzetnici bez granica (Entrepreneurs WithOut Borders) je studentska udruga na Ekonomskom fakultetu u Osijeku koja  djeluje od 2008. godine. Oni su neprofitna i volonterska organizacija, koja promovira poduzetnički način ponašanja.

Ove godine marljiva  ekipa organizira i obilježava GEW – Globalni tjedan poduzetništva 2013. pod nazivom „Do it today- enjoy it tomorrow!“ Glavna ideja događaja je predočiti studentima, da ukoliko daju sve od sebe, ponašaju se proaktivno i budu drugačiji od drugih da mogu doći lako do budućeg zaposlenja iako situacija u kojoj se nalaze nije toliko sjajna.

Jedan od najvećih naglasaka projekta je da studenti već danas trebaju početi mijenjati stvari, poduzeti nešto, raditi male korake, koji će ih odvesti daleko. Za sve one kojima je dosta kukanja i spremni su se potruditi, kako bi promijenili svoju situaciju, EWoB je organizirao savršenu priliku da saznaju odakle početi. Pozivaju SVE studente (bez obzira na godine, status, zaposlenost) da naprave svoj prvi korak. Posjetite Globalni tjedan poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Osijeku od 19. do 21. studenog u dvoranama 7 i 10 u poslijepodnevnim satima te poslušajte poslodavce što oni traže kad zapošljavaju. Potražite savjete od kolega, koji su odmah nakon faksa ili tijekom studiranja pronašli posao, a neki i pokrenuli svoj poslovni pothvat i saznajte što sve možete napraviti dok još studirate!

A nakon toga,  poručuju Vam sve je u Vašim rukama: inspirirajte se i složite svoj put. Samo je nebo granica. Do it today – enjoy it tomorrow!

Promo video:Najnovije