Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

MODELI POTPORNIH PROGRAMA

VIII. međunarodna konferencija o poduzetništvu


OSIJEK - Osijek će i osmi put zaredom biti domaćin međunarodne konferencije o poduzetništvu koju organiziraju Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. Osijek i Centar za poduzetništvo Osijek. Kao i ranijih godina konferencija prati trendove vezane uz poduzetništvo, pa je tema ovogodišnje konferencije „Novi modeli potpornih programa – akceleratori, hubovi, bootkampovi…“.

Potporne institucije, jedinice lokalne samouprave, poduzetnici i oni koji žele postati poduzetnici saznati će na konferenciji kako organizirati akceleratore i hubove, kako pripremiti programe, koje koristi poduzetnik može imati od ovih programa, na koji način privući investitore i kako im predstaviti svoj program i druge zanimljive informacije.

Zanimljivi predavači koji u svojim sredinama provode ove programe na praktičnim primjerima predstaviti će sudionicima konferencije koristi ovih programa za poduzetnike početnike, ali i za regiju u kojoj se takvi programi provode. Osim prezentacija održati će se i nekoliko panel diskusija na kojima će biti riječi o poslovanju između Silicijske doline i Europe, potpornim institucijama i programima kao modelima konkurencije ili sinergije, suradnji sa ministarstvima i jedinicama lokalne samouprave.

Konferencija će se održati 28. i 29.11. u Osijeku, u Hotelu Osijek (28.11.) i Poduzetničkom inkubatoru BIOS (29.11.).
Pokrovitelji konferencije su Grad Osijek i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti.
Detaljnije informacije o predavačima i konferenciji možete naći na web stranicama https://www.facebook.com/Econference2014 i http://conference2014.inkubator.hr/
 


Prilozi:Najnovije