Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

DOLLAR

Posao iz snova svakog hedonista


OSIJEK - Povodom otvorenja u Osijeku, American bar Dollar nudi jednu neuobičajenu vrstu posla – degustatora promotora. Ako mislite da je to jednostavan posao, pročitajte koje sve vještine i znanja jedna osoba mora imati da bi zadovoljila tražene uvjete.

Degustacija piva i drugih alkoholnih pića:
Od idealnog kandidata se očekuje da pokaže veliko znanje o lokalnom, nacionalnom i inozemnom pivu, strast prema samom pivu kao i zavidnu vještinu u ispijanju istog. Degustator piva provjerava kvalitete piva te opisno prezentira različitosti pojedinih piva.

Degustacija kave iz šalice bariste Matije Hrkača:
Ako mislite da imate tako istančano nepce te gutljajem kave možete odrediti točnu mjeru arabike, robuste i drugih vrsta koje se nalaze u vašoj šalici, razmislite o prilici koja se nudi. I ne zaboravite, sve to treba znati prenijeti na papir tj. blog.

Degustacija uradaka iz kuhinje Nenada Komesa:
Ono što je različito od klasičnih degustatora je to što biste vi bili glavni promotor hrane i pića u regiji, uz vođenje zapisnika i evidencije o degustaciji.

Uvjeti:
- kandidat mora biti hedonist
- žar i ljubav prema hrani i piću
- odlično zdravlje, ne bi valjalo da bude alergičan na neki od sastojaka koji se mogu pronaći u kuhinji

Ocjena i odabir kandidata će se vršiti temeljem najkreativnijeg motivacijskog pisma. Svi prijavljeni kandidati koji ispunjavaju uvjete ovog neobičnog oglasa, okušat će se u takozvanom slijepom testiranju piva i na taj način će biti izabran pobjednik.

Prijave:
- CV i motivacijsko pismo slati na e mail: degustator@americanbardollar.comNajnovije