Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

111

Do Munchena, Frankfurta i Stuttgarta iz Osijeka za ...


OSIJEK - U povodu početka rada u Osijeku zrakoplovna tvrtka SeaAir nudi paket dobrodošlice – Za samo 111 eura osigurajte si povratni let između Osijeka i tri atraktivne njemačke destinacije.

Zračna luka Osijek od 29. lipnja najavljuje nove međunarodne putničke linije iz Osijeka za München, Frankfurt i Stuttgart. Zrakoplovima Boeing B737-500, kapaciteta 132 putnika, zrakoplovna tvrtka SeaAir, svakoga će dana u tjednu (od ponedjeljka do nedjelje) iz Osijeka za München i Frankfurt organizirati povratni let.

GDJE I KAMO LETIMO
Na liniji za München polazak iz Osijeka je svakodnevno u 7:00 sati s dolaskom na aerodrom München (Flughafen München Franz Josef Strauß) u 8:25 sati. Polazak iz Münchena je u 9:25, a dolazak u Osijek je u 10:40 sati.
Za Frankfurt je svakodnevni polazak iz Osijeka u 11:40 sati s dolaskom u 13:40 sati na vodeći njemački i jedan od najvećih europskih aerodroma (Flughafen Frankfurt am Main). Povratak iz Frankfurta je u 14:35 sati s dolaskom u Osijek u 16:25 sati.
Zrakoplovi tvrtke Sea-Air iz Osijeka za Stuttgart će letjeti tri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom i petkom) s polaskom iz Osijeka u 17:35 sati, te s dolaskom u Stuttgart (Flughafen Stuttgart-Echterdingen). Povratak iz Stuttgarta je u 19:50 sati s dolaskom u Osijek u 21:05 sati.

POPUST DOBRODOŠLICE
Tim povodom, nova osječka putnička zrakoplovna tvrtka – SeaAir – objavljuje početak prodaje prvih 10.000 povratnih karata iz Osijeka za München, Frankfurt i Stuttgart.
Uz ovaj poseban popust dobrodošlice, letite za samo 111 eura (uključeni svi troškovi za povratni let u neku od naznačenih destinacija).
Rezervirajte već sada svoju povratnu kartu i platite samo 111 eura!

KAKO DO POVOLJNE AVIO-KARTE
Svoju kartu kupite online na internetskoj stranici www.sea-air.hr, u Putničkoj agenciji Zračne luke Osijek (Osijek, Županijska 8, Hotel Waldinger), u brojnim drugim putničkim agencijama na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske ili u prodajnom uredu Sea Aira.

Sretan put želi vam Sea Air i Zračna luka Osijek!

Izvor: Zračna luka Osijek

 Najnovije