Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

BIOS

Konferencija pod nazivom Iskustva u provedbi EU projekata


OSIJEK - Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. i Centar za poduzetništvo Osijek organiziraju već 9. međunarodnu konferenciju o poduzetništvu, ove godine pod nazivom „Iskustva u provedbi EU projekata – možemo li bolje?“.

Konferencija će se održati u Osijeku 27. studenog 2015. godine, u Poduzetničkom inkubatoru BIOS. Na konferenciji će uz predstavnike potpornih institucija koje provode EU projekte sudjelovati i predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Središnje agencije za financiranje i ugovaranje (SAFU) te Zajedničkog tehničkog tajništva Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska.

S obzirom na velike mogućnosti koje se nude kroz provedbu projekata koje financira EU, želimo ukazati na sve prednosti, ali i probleme s kojima se susreću korisnici kojima je financiranje odobreno. Zaključak konferencije bit će ujedno i preporuka nadležnim tijelima i korisnicima kako što bolje iskoristiti sredstva koja su nam dostupna te povećati korist koju projekti imaju za cijelu zajednicu.

Potporne institucije imaju posebnu ulogu u razvoju gospodarstva i regija, a s obzirom na poticanje umrežavanja ovih institucija, u sklopu konferencije će prisutne institucije razgovarati o mogućoj suradnji, a posebno vezano za natječaj u najavi Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija.

Organizatori konferencije su Poduzetnički inkubator BIOS i Centar za poduzetništvo Osijek.

Izvor: BIOSNajnovije