zatvori oglas

NOVE VIJESTI

Osječki LOVE shopping


OSIJEK - Manifestacija " Osječki LOVE shopping" koju provodi agencija Osijek danas, počinje 10. i traje do 14. veljače 2016. godine.

Od 10. do 14. veljače 2016. poduzetnici i obrtnici će povodom Valentinova, na određene proizvode i usluge staviti popuste kako bi privukli kupce i to 30 posto ili više. Svi koji su se priključili akciji, a zasad ih ima 200-tinjak postavit će 10. veljače na izloge trgovina ili radnji plakat kako bi građani odnosno kupci znali gdje ih očekuju popusti.
 
U Osijeku će se od petka 12. veljače do nedjelje 14. veljače u vremenu od 10 do 18 sati  na Starčevićevu trgu okupiti tvrtke, obrti i obiteljska gospodarstava, koji će po promotivnim akcijama prodavati svoje proizvode građanima.

Promocijom hrvatskih ne diskriminiramo strane proizvode, već učimo stvarati i cijeniti vlastiti, čime jačamo hrvatsko gospodarstvo, čuvamo radna mjesta i osiguravamo budućnost naše djece. Osvješćivanje važnosti kupnje takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, ali i očuvanju nacionalnog identiteta. Dosadašnja su istraživanja pokazala da 93 posto građana podupire kupnju domaćih proizvoda, njih 75 posto izdvojilo bi nešto više novaca za kupnju hrvatskoga kvalitetnog proizvoda umjesto stranog jednake kvalitete, a gotovo se 90 posto njih slaže da kupnjom domaćih proizvoda pomažemo hrvatskom gospodarstvu.

Izvor: Osijek danasNajnovije