zatvori oglas

POINTERS

Pointers - besplatna mobilna aplikacija


OSIJEK - Osječki projekt Pointers koji spaja zelenu i plavu Hrvatsku od 01.06.2016. širi se na tri nove lokacije pa tako ove godine pokriva područje Splitske rivijere (Split, Trogir, Omiš), otok Krk, otok Pag te otok Hvar. Bitno je napomenuti kako je aplikacija dobila 22 nove funkcionalnosti i potpuno novi redizajn.

Podsjetimo, Pointers je besplatna mobilna aplikacija na Androidu i iOS-u, sinkronizirana s mobilno prilagođenim WEB-om te je, naravno, prisutna na svim važnijim društvenim mrežama. Glavna joj je svrha promocija hrvatskog turizma pa tako sadrži sve visoko detaljne informacije o svim plažama, znamenitostima i zanimljivostima pojedine lokacije koju obrađuje.

Tim iz Osijeka ponosan je i na to da je Pointers izabran među 83 prijavljena projekta na natječaju Zagrebačke banke kao jedan od 10 finalista. Osim toga, prepoznat je od strane Microsoftovog Tribes programa u sklopu kojeg projekt dobiva dodatno stručno mentorstvo kako bi se još više unaprijedili. Tim potezom prepoznata je vrijednost Pointersa kao najboljeg osobnog turističkog vodiča Hrvatske.

Ovo nije prvi uspjeh Pointersa, prošle godine kada je projekt bio u fazi StartUp-a, pozicionirao se na treće mjesto najskidanijih aplikacija u Hrvatskoj nakon čega je dobio podršku od HGK - odjela za turizam, Ministarstvo turizma, HTZ, RRA, BIOS-a i Osijek Software City-a.

 Najnovije