Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

SEMINAR

Seminar za poduzetnice u Osijeku


OSIJEK - Ured zastupnika Davora Škrleca u suradnji s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom i Hrvatskom gospodarskom komorom organizira 18. listopada u Osijeku treći u nizu seminara za poduzetnice s ciljem podizanja razine sudjelovanja ženske populacije u poslovnim i gospodarskim aktivnostima Hrvatske. Poticanje ženskog poduzetništva visoko je na listi prioriteta Europske unije pa vjerujemo kako možemo zajednički dati doprinos ostvarenju tog cilja.

Za Hrvatsku se još uvijek može reći kako je relativno mlada tranzicijska zemlja u kojoj su društvene vrijednosti, a među kojima i one poduzetničke, još uvijek u fazi izgradnje, odnosno, u fazi učvršćivanja i stabilizacije. O prostoru za poboljšanja posebice poduzetničkog ozračja govore i posljednja istraživanja, u kojima Hrvatska nažalost ne stoji najbolje. Jasan je to pokazatelj kako malo i srednje poduzetništvo kao nositelj većine gospodarstva u Europskoj uniji mora biti ključno i u razvoju gospodarstva Hrvatske, a žene ovdje imaju posebnu ulogu s obzirom na njihovu nedovoljnu uključenost.

Seminar uključuje četiri tematske radionice koje će voditi priznati stručnjaci, Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, mr. sc. Ivana Radić, voditeljica marketinga Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i dr. sc. Predrag Pale s Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem on-line obrasca.

ON-LINE OBRAZAC
PROGRAM
O RADIONICAMA I PREDAVAČIMA 

 Najnovije