Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

SPORTSKA OPREMA

Hervis otvorio Outlet store u Osijeku


OSIJEK - Hervis, vodeći trgovac sportske opreme u Europi,  otvorio je outlet store u Trgovačkom centru Emezzeta u Osijeku. Tako će stanovnicima istoka Hrvatske više od sto tisuća artikala iz sezonskog asortimana nekih od vodećih svjetskih proizvođača sportske opreme kao što su Nike, Adidas, Puma i Kilimanjaro, KTM, Benger, J&J i Salamon biti dostupni i po 80 posto nižim cijenama.

U ponudi je po outlet cijenama dostupna sportsko-modna odjeća i obuća za djecu i odrasle prilagođena jesenskim vremenskim uvjetima, bicikli X-Fact i Scirocco te nogometne lopte Adidas po cijeni od samo 89, 99 kn. Hervis time pruža priliku da cijela obitelj obnovi garderobu artiklima koji će omogućiti uživanje u aktivnostima na otvorenom bez straha od hladnoće, vlage i ostalih nepogoda koje sa sobom donosi jesen kao godišnje doba.

Jednostavno, u skladu sa sloganom Get movin’ HERVIS simbolizira/predstavlja radost prema kretanju i bolji/pozitivniji pogled na život. Hervis Sports u cijelosti je orijentiran na tržište i predstavlja robu vodećih proizvođača iz zemlje i inozemstva. I to po najboljem omjeru cijene i kvalitete. Hervis odlikuje visoko kompetentan prodajni program na području sporta i mode, uravnotežen spektar usluga, kvalificirano stručno savjetovanje i cjenovno konkurentne ponude. U budućnosti namjeravamo nadograditi maloprodajnu mrežu i zadržati više od 40 % tržišnog udjela među prodavačima sportske opreme.

Izvor: HervisNajnovije