zatvori oglas

NOGOMETAŠICE U LIGI PRVAKINJA

Osječanke osigurale svoje mjesto među 32 ekipe


OSIJEK – Nakon devedeset i nešto minuta nezaboravne bitke na vrlo teškom, kišom raskvašenom travnjaku Gradskog vrta, pobjedu je zasluženo odnio višestruki hrvatski prvak - ŽNK Osijek. Mreža se, istina, zatresla samo jednom, još u 7. minuti, ali su gledatelji imali razloga za zadovoljstvo.

Malo tko je očekivao da će sve biti riješeno u samom početku susreta. Slobodni udarac s tridesetak metara sjajno je izvela Violeta Baban uputivši visoku loptu u suparnički “peterac”. Najviše je skočila, inače rastom jedna od nižih nogometašica obje ekipe, Dragica Cepernić, šutirala glavom i pogodila gredu od koje se lopta odbila, na radost većine prisutnih, u mreži. Iskusna osječka nogometašica, u više je navrata već postizala slične pogotke, ali će ovaj posljednji, sigurno, pamtiti zauvijek.

Nogometašice ŽK Osijek svladavši Spartak iz Subotice osigurale su svoje mjesto među 32 ekipe u Ligi prvakinja. Osječanke su prošle dalje kao prvoplasirana momčad pete kvalifikacijske skupine u kojoj su još pobijedile moldavski Goliador i grčki Amazones.

Iskrene čestitke našim sugrađankama.

FOTO: Facebook stranica ŽK Osijek

 Najnovije