zatvori oglas

MJEŠOVITI BORILAČKI SPORTOVI

Osječanin Ivica Tadijanov osvojio FFC turnir u Zagrebu


OSIJEK - U subotu 27.9.2014. u Zagrebu (Podsused) u dvorani Sutinska Vrela, na priredbi FFC Futures 3 nastupio je Osječki borac Ivica Tadijanov. Ivica je odradio dvije borbe po MMA (mixed martial arts) pravilima i ostvario dvije pobjede. U prvoj borbi odlukom sudaca svladao Petera Norberta (HUN) dok je u drugoj borbi polugom na ruci završio Viktora Vacića (BiH). Ivica je u oba meča kontrolirao borbu i dominirao protivnike iako se radi o puno iskusnijim i starijim borcima od njega. U oba meča presudilo je odlična hrvačka baza Tadijanova kao i fizička sprema.
 
U drugom meču protiv Viktora Vasića, na samom početku borbe protivnik je odlično parirao Ivici ali smo znali da Viktor neće moći izdržati taj tempo do kraja borbe, te ga je Ivica u zadnjim sekundama prve runde prisilio na predaju.
 
Ivica je ovim pobjedama ostvario pravo nastupa na finalnom FFC Futuresu koji če se održati krajem godine u Opatiji. Zajedno sa 4 pobjednika u prijašnjim turnirima pokušat će doći do pobjede čime bi ostvario pravo nastupa na FFC priredbama.

Ivica je već nastupio na FFC turniru gdje je ostvario pobjedu protiv Marcina Prachina i na Futures je došao skupljati iskustvo te još jednom dokazati da mu je mjesto u samom vrhu Hrvatske MMA scene. Pripreme za ove mečeve trajale su puna 3 mjeseca (budući da je datum turnira u zadnjem trenutku pomaknut) i Ivica nikada nije bio u boljoj formi.Najnovije