Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

TURNIR 8 KAFIĆA

Humanitarni malonogometni Turnir 8 kafića


OSIJEK - Jučer, u nedjelju 21.prosinca 2014.godine, u dvorani Gradski vrt održan je peti po redu humanitarni malonogometni "Turnir 8 kafića". Na Turnira u organizaciji  humanitarne udruge Od mene za tebe, nastupili su CB Svačić, CB Brokat Subotica, CB Šetač, CB 5 Gravia, CB NK Slavonac Tenja, CB College, CB Rockatiki i Noćni bar Patika.

Na tu hvale vrijednu humanitarnu akciju rado su se odazvala brojna poznata nogometna i malonogometna imena. Među najpoznatijima su svakako aktualni hrvatski reprezentativci Domagoj Vida i Hrvoje Milić, a bilo je tu i poznatih imena koja su prije uspješno nosila dres NK Osijek. Sav prihod s turnira namijenjen je za gradnju edukativno-rehabilitacijsko-senzoričkog parka u Antunovcu. Taj će park biti prilagođen djeci s posebnim potrebama, ali namijenjen i svoj ostaloj djeci s obiteljima radi bolje socijalizacije i druženja.

Tijekom višesatnog malonogometnog spektakla odigrano je sedam natjecateljskih te jedna revijalna utakmica, a svoj doprinos nastupom dala su i djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark”.

Foto: Glas Slavonije / Gojko Mitić

 Najnovije