zatvori oglas

TAEKWONDO

Odličnrezultati Taekwondo kluba „Osijek“


OSIJEK - Ove subote, 28. veljače, u splitskoj SD Gripe (znakovita adresa Osječka 11) održan je Dalmacija kup u organizaciji Taekwondo kluba Marjan. Dalmacija kup je proglašen izbornim turnirim za kadetsku reprezentaciju, a na kupu nastupalo je oko 540 boraca iz 55 klubova. Osim kadeta na natjecanju su sudjelovali mlađi kadeti i juniori.

Taekwondo klub „Osijek“ u kadetskoj konkurenciji predstavljali su Lucija Bede (-51kg) i Denis Bakunić (-49kg). Denis osvaja srebrnu medalju, dok Lucije ovaj put nažalost ostaje bez medalje i bodova za reprezentaciju.

U mlađim kadetima nastupao je Filip Zahirović (-33kg), ali u borbi za medalju izgubio je od Jure Politea iz splitskog Kocunara.

Prvi puta u juniorskoj konkurenciji nastupala je Hana Marković (-49kg). Nakon vrlo neizvjesne borbe do samog kraja, Hana se morala zadovoljiti brončanom medaljom. Kao posljednja predstavnica taekwondo kluba „Osijek“ borila se juniorka Laura Zahirović (-59kg) koja se u Osijek vratila s osvojenom srebrnom medaljom.

Konačni rezime nastupa Taekwondo kluba „Osijek“ na Dalmacija kupu: od ukupno pet natjecatelja koji su predstavljali klub, njih troje je osvojilo medalje. Kada se podsjetimo da je na Kupu sudjelovalo 55 klubova, svojim rezutatima Osječani su pokazali da svakako pripadaju samom vrhu taekwondoa u Hrvatskoj.

Čestitamo! Najnovije