zatvori oglas

GK INOVA-GIM

GK Inova-gim pokrenula službenu web stranicu


OSIJEK - Ove će godine GK „Inova-gim“ proslaviti 10 godina od osnutka kluba! U prostorima bivše tvornice Analit 2005. godine je ustorjena moderna i funkcionalna gimnastička dvorana u kojoj je novoosnovani gimnastički klub počeo djelovati.

Od tada pa do današnjih dana nova osječka gimnastička dvorana na Zelenom polju postala je jedno od najvećih sportskih okupljališta djece u Osijeku. Klub je promicatelj masovnog bavljenja gimnastikom kao načina zdravog življenja, ali i promotor vrhunskog sporta i prepoznavanja našeg grada na karti Svijeta kao značajne sportske i kulturne destinacije.

Kroz gimnastičku školu kluba prošlo je u ovih 10 godina oko 3000 djece različitog uzrasta. Danas središnjica kluba broji oko 300 aktivnih članova svih dobnih skupina, raspoređenih po grupama koje se formiraju po dobnoj starosti, ali i po sportskom napretku članova, te klub s izrazito značajnim vrhunskim svjetskim sportskim rezultatima njegovih reprezentativaca.

Pomoću poznanstava s gimnastičkim djelatnicima širom svijeta, uz potporu Grada i Županije, te značajnih sponzora, organizirali su 2009. godine Prvi svjetski gimnastički kup A kategorije. Tako su ime našeg grada promovirali širom svijeta kao gimnastičkog središta u kojem se svake godine okupljaju nabolji svjetski gimnastičari.

Put proteklih 10 godina GK „Inova-gim“ nije bio nimalo lagan, ali su pokazali da je, uz ljubav prema gimnastičkom sportu, uz puno predanog rada trenerskog tima, reprezentativaca i naravno uz podršku najvećih sponzora - PUNO ZADOVOLJNIH RODITELJA i DJECE OVOGA GRADA, projekt sretnog i lijepog života u Osijeku i Hrvatskoj, više nego moguć! Želimo im još puno ovakvih gimnastičkih desetki !

Za svoj 10. rođendan, ovom prigodom GK „Inova-gim“ si poklanja novu web stranicu (www.gkinovagim.hr) na kojoj će sadašnji i budući članovi, prijatelji, simpatizeri, ali i znatiželjnici, moći saznati sve o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti kluba, a uskoro i o tome kako se stvaralo vrhunsko trenersko znanje i uvjeti za svjetska gimnastička ostvarenja u našem gradu.

Ove godine uz 10. godišnjicu kluba i ustroja prvog vrhunskog modernog gimnastičkog centra u Osijeku i Hrvatskoj, prigodno će obilježiti i 150 godina gimnastike u Osijeku i Hrvatskoj te slikama i video dokumentima prikazati 30 godina uspona osječke gimnastike prema svjetskom vrhu.

O tome što su u ovih 10 godina rada napravili te koji su im planovi za budućnost možete pogledati na službenim stranicama www.gkinovagim.hr.

Izvor: GK „Inova-gim“

 Najnovije