zatvori oglas

JIU JITSU

Osječanin Miro Erkapić osvojio zlato u Beogradu


OSIJEK - Proteklog vikenda, točnije u subotu 28.ožujka održano je međunarodno natjecanje u Brazilskoj jiu jitsi – Belgrade Open 2015.

S preko 200 prijavljenih boraca iz deset zemalja, opravdano je reći da je ovo najjači turnir u regiji. Osječki Klub brazilske jiu jitse nastupio je u sljedećem sastavu: Marijo Zvonarek i Marin Đaković  u početnikoj skupini(bijeli pojasevi),Tihomir Popović i Ante Banjan u kategoriji naprednih (plavi pojasevi),  a u elitnoj skupini (ljubičasti, smeđi i crni pojas)  Marko Jovanović, Andrej Jovanović, Miro Erkapić i Goran Vidaković.

Medalje su odnjeli Marijo Zvonarek koji je bio brončani u početničkoj skupini do 76 kilograma, Goran Vidaković je uzeo srebro u elitnoj do 95 kg i Miro Erkapić, nakon 3 odlične borbe u kojima je pokazao totalnu dominaciju brzim završnicama protivnika, zlato do 86 kilograma također u elitnoj skupini. Bravo Miro! Ostalima je nedostajalo tek malo sportske sreće do medalja.

Iz Kluba poručuju kako bi se htjeli zahvaliti sponzorima Vodovod Osijek, Lukenda Transport, OS Metal, Campus Cafe,OPG Domagoj Škobić, Polleo Sport i Orteo na nesebičnoj pomoći bez kojih nastupi na turnirima ne bi bili mogući.

Tekst: Hrvoje ŽanićNajnovije