Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ODBOJKA

Selekcija OK Čepin-Linga


OSIJEK - U utorak, 31. ožujka, u Rovinju je završilo mlađe kadetsko prvenstvo Hrvatske za odbojkašice rođene 2000g. i mlađe. Na turniru je nastupilo 34 ekipe, a boje Slavonije i Baranje branile su ekipe OK Kolonija i OK Posavina Brod iz Slavonskog Broda, OK Belišće, ŽOK Osijek i selekcija OK Čepin-Linga.

Nakon nedjelje i odigrana tri kola po grupama dalje su išle samo prve iz svojih skupina, a od naših djevojaka to je uspjelo samo ŽOK Osijeku i OK Čepin-Linga selekciji. U ponedjeljak su pobjednici skupina bili podjeljeni u dvije skupine gdje su odigrali svako sa svakim, tako da su pobjednici skupina igrali za konačno prvo mjesto, drugi u skupinama za treće i tako redom. Djevojke iz ŽoK Osijek i OK Čepin-Linga u svojim skupinama su osvojile drugo mjesto te tako ušle u krug natjecanja za treće mjesto i brončanu medalju. U izravnom dvoboju za treće mjesto sastali su se ŽOK Osijek - OK Čepin-Linga gdje je ekipa selekcije OK Čepin-Linga slavila sa 2:1 (25:5 , 19:25, 15:11).

U finalu su odbojkašice HAOK Mladost pobijedile OK Poreč 2:1 te tako u Zagreb ponijeli zlatno odličje. Ostale ekipe iz Slavonije i Baranje su zauzele slijedeća mjesta: OK Posavina Brod  10 mjesto, OK Belišće  15 mjesto, OK Kolonija  17 mjesto.

Izvor: OK Čepin-LingaNajnovije