zatvori oglas

ŠPORTSKI OBJEKTI

Turnir u paintballu na Streljani Pampas


OSIJEK - Sport je u Osijeku prešao na vanjske terene, pa su tako Športski objekti odlučili otvoriti sezonu tenisa te sezonu paintballa, sada već tradicionalnim, turnirima. Turnir na teniskim terenima u Perivoju Kralja Tomislava održan je u travnju pod nazivom Jadransko kup, a u ovu subotu , 09. svibnja 2015., u 10 sati, i povodom Dana Europe, održava se turnir u paintballu na Streljani Pampas, gdje su svi pozvani sudjelovati ili bodriti ekipe.

Za sve će sudionike biti osiguran čobanac, a pobjednicima nagrade. Ekipe se mogu prijaviti na broj telefona Športskih objekata 285-500 uz kotizaciju od 200 kuna po timu. Prijaviti se može i na dan prije samog natjecanja.

Kotizacija po ekipi je 200 kuna (40 kn po osobi), a u ekipi bi trebalo biti po 5 članova. Ukoliko je previše ili premalo osoba u ekipi, ne treba brinuti! Na sam dan su prijave također moguće, tako da će se ekipe popuniti pred sami turnir.

Svim sudionicima bit će osigurana oprema za paintball (zaštitna maska, marker), kuglice potrebne za igru i čobanac, a pobjednici dobivaju nagrade!
1. Mjesto - 50 ulaznica za Gradske bazene i 5h korištenja paintball terena
2. Mjesto - 30 ulaznica za Gradske bazene i 3h korištenja paintball terena
3. Mjesto - 20 ulaznica za Gradske bazene i 2h korištenja paintball terena

Svu opremu i materijal osiguravaju Paintball & Airsoft Raptor i Športski objekti!

Izvor: Športski objektiNajnovije