zatvori oglas

DIFFERENT&STRONG

Međunarodna sportska i rekreacijska konvencija


OSIJEK - Želimo pokrenuti i motivirati sve građane na vježbu, zdravi način života i donjeti novu kvalitetu u živote svih nas. Zato, četvrtu godinu zaredom, Osijek će postati Different& Strong a riječ je naravno o međunarodnoj sportskoj i rekreacijskoj konvenciji, najvećoj u našoj regiji.

Konvencija objedinjuje profesionalne i rekreativne sportaše koji imaju priliku upoznati renomirane svjetske prezentere te uživati u vrhunskom sportskom i zabavnom sadržaju. Za 4. Međunarodnu konvenciju koja se održava 23. i 24. svibnja 2015. u Osijeku u trgovačkom centru Portanova organizatorica je najavila sljedeća imena sportske scene koji su osobni treneri velikih sportaša ili glazbenih i glumačkih zvijezda poput Beyonce, Rihanna i sl.; Jose Martinez, Kris John Morzek, Luciano Mottola, Natalie Kolesnikova, Agnieszka Zembron, Mario Valentić, Josip Buljević, Marija Andrijašević i drugi.

Polaznici konvencije dolaze iz područja cijele Hrvatske te susjednih zemalja BiH, Srbije i Slovenije, a ove godine zbog izvrsne povezanosti dolaze vježbači čak i iz Engleske.  Na konvenciji sudjeluje preko 300 polaznika, muškarci i žene različitih dobnih skupina.

Također, specifičnim i neobičnim uređenjem prostora želimo promovirati inventivnost te snagu i različitost naše regije u cjelini, a naš drugačiji pristup je postao prepoznatljiv u sportskim i rekreacijskim krugovima u već gore navedenim zemljama. Posjetitelji nam rado dolaze svake godine ponovno jer su prepoznali kvalitetu u profesionalnost našeg projekta, a najveće svjetske prezentere osvojili smo toplim srcem i domaćom rakijom .

Ove godine nam je glavna misao vodilja Osijek kao os, sijecište puteva pa će tako 1000 kvadratnih metara biti uređeno vlakovima, tračnicama, putokazima, kovčezima te vlakovođama i kondukterima.

Izvor: Udruga Gradski ritam, Irena Slovaček prof.
 Najnovije